ALDRI MER ENN ETT BUD AV GANGEN

Av Carsten O. Five Er du på boligjakt? Finner du flere boliger du har lyst til å kjøpe? Husk: Du må aldri legge inn mer enn ett bud av gangen. Hvis ikke kan du bli sittende med flere boliger du ikke har råd til å kjøpe - bud er bindende. 
Du må aldri legge inn bud på flere boliger enn en av gangen. Bud er juridisk bindende og da kan du eventuelt i verste fall få tilslag på flere boliger samtidig. Derfor må du ikke legge inn bud på mer enn en bolig av gangen. 

Dersom du nemlig er så uheldig at du får tilslag på flere boliger samtidig, må du kjøpe alle sammen. Så må du etterpå selge de du ikke skal bruke selv. Da kan det være du må selge dem til en lavere pris enn du måtte betale, slik at det oppstår et tap for deg.

Dette tapet kan fort bli på mange tusen kroner. I tillegg er det store omkostninger med å selge en leilighet. Det kan fort bli veldig dyrt å ha flere leiligheter samtidig. Tapet kan du heller ikke trekke fra på skatten, fordi du ikke bar bodd i boligen du må selge – eventuelt med tap.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five