BILFORSIKRING FOR UNGDOM ER RÅDYR – SLIK FÅR DU DEN BILLIGERE

Dere bør kontakte flere forsikringsselskaper og be om tilbud fra dem. Det er nemlig stor forskjell mellom selskapene. Noen tar meget høye premier når unge skal ha sin egen bil og andre selskaper er noe mer moderate. 

Men dere kan få vesentlig lavere bilforsikringspremie dersom bilen den unge skal ha registreres i deres (foreldrenes) navn. Dere har antagelig en annen bil som dere har opparbeidet bonus på forsikringspremien til. Denne høye bonusen vil dere da få glede av når det gjelder bilforsikringen på bilen den unge skal bruke. 

Når den unge blir over 24 år, vil normalt bilforsikringen hun eller han skal betale falle i pris, fordi sjåfører over 24 år har færre ulykker enn yngre sjåfører. Derfor kan dere i hvert fall vente til hun eller han er over 24 år, til hun eller han skal betale forsikringen selv. 

Dersom det er en eldre bil dere skal kjøpe til den unge, kan det være at dere bør kutte ut kaskoen på bilen. Kasko på eldre biler er dyrt i forhold til verdien på bilen. 

Et alternativ er delkasko. Da er bilen forsikret mot brann, tyveri osv og føreren og passasjerene er også dekket mot ulykker og skader, mens forsikringen er mye billigere enn med full kasko.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five