Billige flyreiser fra London

Stor konkurranse blant flyselskapene og en veldig lav kurs på britiske pund, gjør at det kan være flere tusenlapper å spare på at du kjøper billettene på internett i London fremfor i Norge. Selv inkludert flyreisen fra Oslo til London kan det være mye å spare.

 

Drømmer du om å komme til Hawai, Australia, Kina, Brasil Seychellene, Afrika osv sjekk flyprisene fra London. Særlig blir det mange penger å spare hvis det er snakk om en hel familie.

 

Når du har bestemt deg for når og hvor du skal, gå inn på ulike søkersteder på internett og se på flyprisene fra Norge. Sjekk deretter hva samme reisemål koster fra London. Legg så til flyreisen fra Oslo til London tur retur.

 

Mange vil oppleve når de korrigerer for valutakursene at de vil spare 2.000 – 3.000 kroner pr flybillett, dersom de tar turen via London. Slik kan du få glede av at det britiske pundet har svekket seg den siste tiden.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five