BILLIGERE BILFORSIKRING FOR UNGE

Av Carsten O. Five Bilforsikring for unge mellom 18 og 24 år er rådyrt. Men det finnes alternativer som gjør at du kan spare store summer.
Du bør kontakte flere forsikringsselskaper og be om tilbud fra dem. Det er nemlig stor forskjell mellom selskapene. Noen tar meget høye premier når unge skal ha sin egen bil og andre selskaper er noe mer moderate.

            Men du kan få vesentlig lavere bilforsikringspremie dersom bilen din kan registreres i dine foreldrenes navn. De har antagelig en annen bil som de har opparbeidet bonus på forsikringspremien til. Denne høye bonusen vil dere da få glede av når det gjelder bilforsikringen på bilen du skal ha.

            Når du blir over 24 år, vil normalt bilforsikringen du skal betale falle i pris, fordi sjåfører over 24 år har færre ulykker enn yngre sjåfører. Derfor kan du i hvert fall vente til du er over 24 år, til du skal betale forsikringen selv.

            Dersom det er en eldre bil du skal kjøpe, kan det være du bør kutte ut kaskoen på bilen. Kasko på eldre biler er dyrt i forhold til verdien på bilen.

            Et alternativ er delkasko. Da er bilen forsikret mot brann, tyveri osv og føreren og passasjerene er også dekket mot ulykker og skader, mens forsikringen er mye billigere enn med full kasko.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five