BLI KVITT DYR SMÅGJELD

Av Carsten O. Five Det er dyrt å ha forbruksgjeld flere steder. Renten og gebyrene er høye. Det kan være snakk om 30 - 50 % effektiv rente på små beløp. Slik kan du kvitte deg med den dyre smågjelden:
O Ta kontakt med banken der du har boliglånet, hvis du har bolig. Vis til at boligprisene har steget mye de siste årene. Derfor er ganske sikkert boligen din mer verdt og da kan du låne et større beløp på boligen. 

O Får du ikke refinansiert i den banken du har boliggjelden i dag, gå til to tre andre banker og be om et tilbud fra dem. Det er konkurranse mellom bankene og mange banker er ute etter å få nye kunder.

O Hvis du likevel ikke greier å få refinansiert, forsøk å bruke tiden nå med forholdsvis lav rente på hus og billånet til å nedbetale ekstraordinært på den dyre smågjelden. Nedbetal først det lånet som har høyest rente.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five