BØR DU VENTE MED HYTTEKJØPET?

Av Carsten O. Five Mange synes hytteprisene har gått veldig opp de siste årene. Bør du derfor vente med å kjøpe hytte i håp om at prisene vil falle?
Det er mange hytter til salgs for tiden. Dessuten er det bygget veldig mange nye hytter. Det ser ut til at det blir tyngre å selge de virkelig dyre hyttene – til flere millioner kroner.

Det er grenser for hvor mange det er som vil kjøpe en slik hytte. Det er nemlig dyrt å holde en hytte også. Derfor vil prisene trolig falle for de dyreste hyttene. Denne type hytter kan det være klokt å vente med å kjøpe. 

Men hytteperlene som ligger ved sjøen og ikke altfor langt unna de store byene, vil antagelig ikke falle mye i pris. Antagelig vil også rimelige hytter holde seg bedre i pris. 

Hvis du likevel har bestemt deg til å kjøpe en hytte, bør du først finne område der du ønsker å ha hytte. Det kan være klokt å leie først, for å se om man trives der. Så er det fornuftig å orientere seg godt i markedet og se etter et godt kjøp. Når du finner hytta du vil ha, kan du gjerne også prute på prisen, dersom det ikke er mange andre kjøpere.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five