BRUK EIENDOMSMEGLER

Av Carsten O. Five Skal du selge boligen din? Selvom du vet hvem som skal  kjøpe den bør du bruke en eiendomsmegler eller advokat. Du kan nemlig tape enorme beløp, dersom du selger til en kjeltring som ikke gjør opp for seg.
Du bør bruke en eiendomsmegler eller advokat som kan garantere den formelle overdragelsen av boligen, samt sørge for at du får pengene for den på rett vis. 

Det finnes nemlig eksempler på at folk har vært svært uheldige og blitt lurt trill rundt av folk som har kjøpt en bolig og ikke gjort opp for seg økonomisk etterpå. For å være helt sikker på at handelen blir gjort på rett vis, med riktige avtaler og økonomisk oppgjør i ettertid, bør man bruke en eiendomsmegler eller en advokat. Det er meget store verdier som i verste fall kan gå tapt, dersom man møter en kjeltring som kjøper. 

Men det er ganske store forskjeller på det eiendomsmeglerne tar seg betalt. Det er lurt å sjekke prisene hos forskjellige meglere. Normalt er det uansett klokt å bruke en som kjenner markedet lokalt der dere bor. 

Dessuten kan det være mulig å prute på prisen eiendommegleren skal ha dersom du selv kan stå for en god del av jobben, for eksempel forestå visninger eller greier å finne frem til en kjøper osv.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five