BYTT BANK – SPAR PENGER

Kommentar.no - Carsten O. Five Du kan spare mange tusen kroner i året ved å bytte bank. Det er stor forskjell mellom bankenes renter og gebyrer. Velg den eller de bankene som passer deg best. Ikke vær unødvendig lojal mot banken. 
På internett kan du finne rente- og gebyrsammenligninger mellom bankene. Jevnlig bør du sjekke at du har lånet ditt i banken som har lavest rente. På samme måte bør du sjekke om du får best mulig innskuddsrente på sparepengene dine og laveste mulig gebyrer på lønnskontoen.

Det finnes godt over hundre banker i Norge og det er store forkjeller mellom tilbudene deres. Det er heller ikke sikkert du bare bør benytte en bank. Dersom det passer å ha lånene i en bank, høyrentekonto i en annen, BSUkonto i en tredje og lønnskonto i en fjerde, er det opp til deg. Ikke la banken styre hvor du skal ha dine konti.

Nettbank vil normalt alltid være lønnsomt. Det er nesten ikke gebyrer og du kan flytte pengene mye raskere.

Start det nye året og se om du kan spare penger på å flytte til en annen bank. Kanskje sparer du så mye at det kan betale hele sommerferien din?

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five