BYTT FORSIKRING NÅR DU ØNSKER

Fra 1.1.06 kan du bytte forsikringsselskap når du ønsker, uten å måtte vente på hovedforfall - slik det var før. Dette er veldig viktig for deg som kunde og for å skjerpe konkurransen mellom forsikringselskapene.
Var du misfornøyd med forsikringsselskapet du brukte, måtte du vente helt til hovedoforfall  for forsikringene – før du kunne flytte forsikringene over til et annet selskap. Hovedforfall var som regel en gang i året.

En lovendring er nå gjort. Nå kan du flytte forsikringene dine over i et annet forsikringselskap når du selv måtte ønske. Det vil skjerpe konkurransen mellom forsikringsselskapene – de må gi bedre service og må tåle prissamenligninger hele tiden.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five