DERFOR BØR DU BRUKE EIENDOMSMEGLER

Kommentar.no - Carsten O. Five Mange synes det er dyrt å bruke eindomsmegler eller advokat, når de skal selge eller kjøpe bolig. Men enkelte er blitt lurt trill rundt og tapt store summer fordi de ikke har brukt megler. Derfor les dette:
Du bør bruke en eiendomsmegler eller en advokat som kan garantere den formelle overdragelsen av boligen hvis du skal selge eller kjøpe bolig, samt sørge for at du får pengene for huset hvis du skal selge.

            Det finnes nemlig mange eksempler på at folk har vært svært uheldige og blitt lurt trill rundt av folk som har kjøpt en bolig og ikke gjort opp for seg økonomisk etterpå. For å være helt sikker på at handelen blir gjort på rett vis, med riktige avtaler og økonomisk oppgjør i ettertid, bør man bruke en eiendomsmegler eller en advokat. Det er meget store verdier som i verste fall kan gå tapt, dersom du møter en kjeltring som kjøper.

            Men det er ganske store forskjeller på det eiendomsmeglerne tar seg betalt. Det er lurt å sjekke prisene hos forskjellige meglere. Normalt er det uansett klokt å bruke en som kjenner markedet lokalt der dere bor.

            Dessuten kan det være mulig å prute på prisen eiendommegleren skal ha dersom du selv kan stå for en god del av jobben, for eksempel forestå visninger eller greier å finne frem til en kjøper osv.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five