Enda billigere hytter i Sverige

Som en konsekvens av finanskrisen har prisene stort sett falt på fritidsboliger i Sverige, slik at du får enda mer for pengene nå enn tidligere. Sverige har fått merke finanskrisen hardere enn Norge. I tillegg er den svenske kronen svak i forhold til den norske. 

Velger du å kjøpe hytte i Sverige får du med på kjøpet at du kan få mat og drikke til omtrent halvparten av det det koster i Norge. Møbler og utstyr er også billigere enn i Norge. Det er også lett å få tak i gode håndverkere.

Men ikke forvent at prisene vil stige raskt på en hytte du kjøper i Sverige. Antagelig vil prisene ligge stabilt lavt i mange år fremover. I mellomtiden kan du glede deg over at hvert døgn på hytta er billigere enn på en tilsvarende norsk hytte. Det kan ta lang tid før svenskene begynner å etterspørre fritidshus i stor stil. Arbeidsledigheten er høy i Sverige.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five