ENKELT Å BYTTE BANK

Av Carsten O. Five Er du misfornøyd med renten på banklånet ditt? Da bør du vurdere å bytte bank - det er ganske enkelt.
Først bør du ta kontakt med den banken der du har boliglånet i dag og vise til at andre banker har lavere rente. Kanskje vil banken da sette ned renten på boliglånt ditt for å beholde deg som kunde. De fleste bankene har en viss mulighet til å gi lavere rente for spesielt gode kunder. 

Hvis banken ikke senker renten sin, bør du ta kontakt med tre – fire andre banker blant bankene som har lavest rente. Internett, aviser og tidsskrifter har jevnlige oversikter over hvor du får de laveste rentene på boliglån.           

Det kan være du må ta en ny takst på boligen (taksten koster rundt 1 000 kroner) og det kan være snakk om etableringsgebyr på det nye lånet. Men er renten så mye lavere at du allerede på ett år har spart takst og gebyrutgiftene, bør du flytte boliglånet ditt til den nye banken.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five