ER DU AKSJETRADER: KLOKT Å TA NOEN GEVINSTER

Av Carsten O. Five Aksjemarkedet har gått, og gått og gått oppover de siste årene. Enkelte har hatt utrolige gevinster siden bunnen. Fortsatt ser det lyst ut for aksjemarkedet, men det er heller ikke dumt å ta noen gevinster – hvis du har andre gode investeringsmuligheter.
Det ser fortsatt meget bra ut for aksjemarkedet, fordi oljeprisen holder seg godt oppe. 

Men dersom du har hatt store gevinster i aksjemarkedet siden bunnen for noen år siden, kan det være klokt å sikre seg noe. Det kan godt være at aksjemarkedet skal stige videre, men hvis du er trader og forsøker å treffe bunner og topper, kan det være klokt å ta noen gevinster nå, for å se hvordan markedet beveger seg videre. Men det forutstter også at du har andre gode måter å spare på. 

Samtidig bør du ha en del aksjer fortsatt i markedet, slik at du ikke mister muligheten for videre oppgang. 

Sparer du derimot langsiktig i aksjemarkedet – for eksempel i aksjefond – sitt rolig. Bare fortsett å spare. Gled deg over at markedet har gitt deg store verdier de siste årene. Den beste måten å spare i aksjefond på, er å spare et fast beløp hver måned. Da får du med deg bunner og topper.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five