ER DU OVERFORSIKRET?

Mange endrer livssituasjon med jevne mellomrom. Da er det viktig å tilpasse forsikringene til dette.  

Se om det er unødvendige forsikringer du kan kutte ut, undersøk om du er forsikret gjennom jobben, eller om det finnes kollektive ordninger gjennom fagforeninger som er billigere. Dette gjelder særlig hjemforsikringer, uføreforsikringer, gjeldsforsikring osv.  

Når du har skrellet vekk dobbeltforsikringer og kanskje lagt til nye forsikringsbehov du har fått gjennom året: Ta kontakt med flere foriskringsselskaper: Be om anbud på forsikringene du har. Mange selskaper gir da en startrabatt du kan få glede av som ny kunde i noen år. De ønsker deg som ny kunde.  

Etter hvert som denne startrabatten forsvinner, ta igjen kontakt med flere selskaper, prut på prisen og velg selskapet som har de beste og billigste forsikringene. Altfor mange betaler bare blindt det forsikringsselskapene sender ut, og betaler høyere forsikringer enn de burde.  

Slik er det mange penger å spare i årenes løp.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five