Få 2 500 kroner skattefritt før jul

Her er et godt tips som enkelte kan bruke – hvis de har en hyggelig og gavmild arbeidsgiver. Dersom du som arbeidstager kommer med en produktivitetsfremmende forslag skriftlig nå før nyttår, kan du kan du få et gavekort av arbeidsgiver på 2 500 kroner som du ikke skal betale skatt av. Ta dette opp med arbeidsgiveren din som et generelt forslag for alle i bedriften.

 

Det kan være et svært enkelt forslag du kommer med, men det skal fremme produktiviteten eller effektiviteten i bedriften. Det er ikke nødvendig at forslaget blir fulgt.

 

Et slik gavekort kan hjelpe stort på til mat og gaver i denne dyre julestria.

 

Ekstra mye kan du få ut av kortet, dersom du kan vente med å bruke pengene til over nyttår. I mange butikker er det 50 % rabatt på mange varer i salget etter jul. Det betyr at du egentlig får varer for kortet som kostet ca 5 000 kroner før jul. Slik får du det dobbelte ut av gavekortet. 

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five