FÅ ØKONOMISK STØTTE FRA KOMMUNEN TIL HOBBYEN DIN

Hvis dette koster deg en del penger, er det mulig å få kommunal støtte til å dyrke denne hobbyen din. Ihvertfall hvis du bor i en kommune som har forholdsvis god råd.
 
Kommunene betaler store summer til lags- og foreningsarbeid, så sant disse lagene er åpne for alle som ønsker å være med i foreningen din. Og din klubb bør normalt være tilknyttet en nasjonal klubb med samme formål.
 
Du kan få kommunal støtte – til drift og utstyr som er nødvendig til å drive med hobbyen – det kan være lærebøker, kursutgifter, katalogutgifter, innkjøp av utstyr osv osv.
 
Slik går du frem: Du lager først en lokal klubb eller forening med noen venner som er opptatt av å dyrke den samme hobbyen i kommunen. Meld dere så inn i den nasjonale foreningen som dere hører under – Norges bridgeforbund, Nrges sjakkforbund eller tilsvarende osv.
 
Så søker dere kommunen om driftstilskudd og tilskudd til å dekke kjøp av utstyr, lærebøker, holde turneringer osv.  
 
Svært mange kommuner gir tilskudd til slikt frivillig lagsvesen – særlig hvis dere også har et tilbud til ungdom.
 
Slik kan hobbyen din bli vesentlig billigere, enn om du bare skal betale alle kostnader selv. Men det krever en del kontor-og foreningsarbeid. Budsjett og regnskap, samt en formell foreningsstruktur med styre og generalforsamling er nødvendig.
Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five