FÅ SKATTEFRIE GAVER FRA ARBEIDSGIVER TIL JUL

Kommentar.no - Carsten O. Five Arbeidesgiver er ganske sikkert veldig fornøyd med deg. Mange arbeidsgivere vil gjerne gi en ekstra påskjønnelse til jul. Få helt skattefrie gaver fra arbeidsgiver til jul.
Snakk med arbeidsgiver om det slik at hun eller han gjør det på en smart måte, så slipper du skatt på gavene.    

O Du kan få en julekurv med mat eller lignende til en verdi av 500 kroner – helt skattefritt – dersom verdien ikke overstiger 500 kroner i løpet av inntektsåret.    

O I tillegg kan du motta en premie på innil 2 500 kroner pr år – for forslag til forbedring av organisasjonen og arbeidmetoder i bedriften. Det er ikke nødvendig at forslaget blir fulgt av ledelsen.  

Denne premien gis gjerne som gavekort, som kan brukes i de fleste butikker.   Det aller smarteste er da å bruke gavekortene etter jul – når det er salg – da kan ofte verdien av gavekortene bli det dobbelte av 2 500. Grunnen er at mange butikker setter prisen ned til halv pris, for å bli kvitt det de har kjøpt inn. Slik dobler du verdien av gaven på 2 500 kroner.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five