Få tak i gratis penger

Først bør du ta kontakt med Statens Lånekasse for utdanning, for å sjekke hvilke rettigheter du har. Stipendiene (som er en gave fra staten) er viktige å få med seg og lånene er svært gunstige.

 

Men får du ikke den nødvendige økonomiske støtten du trenger i Lånekassen, bør du skaffe deg eller låne en bok som heter «Legathåndboken». Den er en ufattelig kilde til penger og støtteordninger – særlig til folk under utdannelse – men også for andre.

 

Her kan du få navn og adresse til ca 2 300 stipendier, legater og andre støtteordninger. Et stipend er en gave som normalt er skattefri. Dette er til utdannelse, sosial hjelp, forskning, idrett, kultur og mange andre formål. I boken finner du adresser, søknadsfrister og krav til søkerne. Det finnes også oversikt over stipendier for dem som skal studere i utlandet.

 

Alle som har bruk for litt ekstra pengestøtte, bør skaffe seg boken eller eventuelt låne den og søke på så mange stipender som mulig. Hele tiden bør studenter har søknader om stipendier liggende inne. 

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five