FASTPRIS PÅ STRØM?

Av Carsten O. Five Strømprisene er lave for tiden. Noen lurere på om det er smart å binde strømprisen - for å unngå prissjokk i fremtiden.
For å unngå store svingninger i strømprisen kan det være klokt å inngå en fastpriskontrakt med en strømleverandør. Men avtalen bør inngås på et tidspunkt på året når strømprisene er lave. Det er normalt i sommerhalvåret. Det er også  smart å kontakte flere strømleverandører for å finne ut hvem som er billigst i øyeblikket.

            En liste over de billigste kraftverken i Norge finner dere på internettsidene www.konkurransetilsynet.  Men det er også mange aviser og tidsskrifter som har slike lister.

            I sum kan det være dere vil få enda lavere strømregninger dersom dere velger såkalt spotpris, men da må dere være forberedt på at prisen kan svinge kraftig opp og ned slik den har gjort i vinter.

            Som et alternativ til strøm kan det også være fornuftig å installere andre varmekilder som varmepumpe, parafinbrenner og lignende, slik at dere ikke er så avhengig av strømprisen til enhver tid.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five