GJØR JULEN BILLIGERE – KJØP ALT I SVERIGE

Julen kan nesten ta knekken på selv en solid privatøkonomi. I år har vi fått en rød-grønn regjering som skal gjøre Norge enda dyrere i tiden som kommer. Dette bør du feire med å skaffe deg så billig jul som mulig. Kjøp alt du trenger av mat, drikkevarer og gaver i Sverige. Medisiner er også billigere der. God tur! 
Lag litt ekstra julehygge nå i ukene fremover. Ta med deg slekt og venner – reis i konvoi til Sverige – og kjøp alt dere trenger til julen. Ta gjerne turen flere ganger hvis dere ikke får med dere alt.

Den rød-grønne regjeringen har varslet en politikk med økte skatter, økte avgifter og dyr mat. Derfor er det en god anledning nå til å svare med å kjøpe mat og drikkevarer omtrent til halv pris i Sverige.

Vis muskler – vis forbrukermakt – la de hyggelige svenskene få glede av din juleglede. Du får omtrent dobbelt så mye juleglede ut av pengene dine i Sverige som i Norge.

Når julestemningen senker seg over familien om kvelden lillejulaften, kan du med beste samvittighet ta deg to juledrammer. Send også en liten tanke til finansminister Kristin Halvorsen (SV), som egentlig mener at du bare skal ha råd til en dram. Prisen på sprit i Sverige er omtrent den dobbelte av hva den er i Norge.

God – billig – jul!

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five