Glitnir Bank lanserer Norges høyeste sparerente på 8 prosent

Pressemelding: - Glitnir Bank tilbyr fra og med i dag Norges desidert beste sparetilbud med 8 prosents rente ved tre måneders bindingstid. - Banksparing har alltid vært trygt, men nå er det også virkelig lønnsomt. Det er ikke bare "rikingene" som nå får glede av den høye pengemarkedsrenten, sier Glitnirs sparesjef Erlend Drilsvik, som til daglig jobber ved bankens hovedkontor i Trondheim.
Bakgrunnen for at det er mulig å lansere produktet er den høye pengemarkedsrenten. Etter det Glitnir kjenner til er en rente på 8 prosent det høyeste som tilbys i dagens marked. Glitnir tilbyr allerede Norges høyeste flytende rente på 7 prosent fra første krone, og 7,5 prosent fastrente ved ett års binding.  

– Vi har snudd oss raskt rundt i dagens spesielle marked for å utvikle dette nye produktet og kan derfor tilby et spareprodukt med markedets høyeste rente, sier Glitnirs sparesjef Erlend Drilsvik. Vi stilte oss spørsmålet: hva kan vi gjøre for kundene i et urolig marked, og dette var en av ideene som kom fra våre ansatte, sier han.

– Det er gode tider for alle med sparepenger, og for disse kundene har Glitnir som ambisjon å være blant Norges mest attraktive banker. Det er derfor viktig for oss å kunne tilby markedets beste betingelser, samtidig som vi jobber kontinuerlig med å utvikle nye produkter for sparing i bank, sier Drilsvik.   Glitnir er en av de norske bankene som de siste årene har ligget i tetsjiktet med gode sparevilkår.

 – Situasjonen i finansmarkedene har medført at prisen på penger har gått opp. Bankene strekker seg derfor langt for å få ta hånd om folks sparepenger, sier Drilsvik. Glitnir er i dag alene om å tilby en sparerente på 8 prosent.   Tilbudet er åpent for alle sparere. Utviklingen i pengemarkedet vil avgjøre hvor lenge tilbudet vil vare. Sparekontoen har en bindingstid på tre måneder og minste sparebeløp er 50.000 kroner.

Mer informasjon og bestilling på www.glitnir.no eller telefon 08020.   Glitnir Bank ASA, tidligere Bnbank og KredittBanken, har vært en av de ledende aktørene på markedet for innskuddsprodukter siden 1992. Banken vant senest i fjor en av sine gullmedaljer i klassen Sparekonto i Dine Pengers Bank-NM.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five