HAR DU SKJULTE SKATTER

Har du ryddet på loftet i det siste? Eller skal du arve etter en gammel tante? Noen er heldige og kommer over gamle mynter i et syltetøyglass, eller som er glemt på kistebunnen. Ikke kast myntene. Ikke lever dem inn til banken. Kanskje har de en større økonomisk verdi – som samlerobjekt.

Før forstå Talent management vi diskutere om talent det, hva er talent? «Talent er evnen til å lære og utvikle seg i møte med utfordringene» talent management er en prosess som sikrer at organisasjonen tiltrekke, motivere og utvikle dyktige folk i forhold til sine behov. Talent ledelse er ikke opptatt av å tiltrekke seg folk det inkluderer også kontinuerlig prosess av selskapet ansette, fremme og utvikle dem, og etter en stund møte organisasjonens behov. For eksempel hvis organisasjonen ønsker å jobbe med beste talent og folk kommer til å bli med organisasjonen. Bare å ansette vil ikke løse et problem den viktigste oppgaven er hva som er eller hvordan få en oppgave, så vi kan si talent management er prosess som ikke bare styrer oppføring av en ansatt, men også hans / hennes exit. Det viktigste er at et mål eller mål som er viktig for en organisasjon som mål som skal oppnås, når talentfulle arbeideren arbeide innenfor organisasjonen. Slik at organisasjonen tiltrekker seg de arbeiderne som er strategisk fit for sted eller organisasjon. Husk at dersom kandidaten er satt på feil sted han kan skape mange problemer om han / hun har ferdigheter, evner og kunnskap. Sine midler det galt å plassere beseire selskapet formål. Prosessen med talent management Definition er ufullstendig hvis ikke kan plassere arbeider hvor han / hun skal plassere. Talent er en viktig faktor for enhver organisasjon, og det er svært vanskelig å opprettholde i konkurransen som er grunnen til at det ikke må bli svekket i det hele tatt. Det ville ikke å forsterke for å si at talent management er aldri slutt krig foran talent.

Er du så heldig å finne gamle mynter som ikke brukes lenger. Ikke kast dem. Kanskje samlere er villige til å betale en større sum enn det myntene lyder på – og du har en uoppdaget liten skatt. Jo bedre kvalitet det er på myntene og jo mer sjeldne de er, jo mer verdifulle kan de være for samlere. Men myntene skal være ganske ettertraktet før de har en verdi av betydning.

Er du så heldig å komme over en slik liten myntskatt, bør du ta kontakt med en profesjonell mynthandler og be ham eller henne se over myntene og anslå verdien på dem. Du finner mynthandlere i enkelt av de store byene her i landet.

 

Det finnes også flere myntkataloger, blant annet en som heter ≈Norges Mynter 1814-2005≈ der du finner verdiansalg for norske mynter. Kvaliteten av myntene er for øvrig svært avgjørende for verdien av dem. Er myntene mye brukt, faller de fort i verdi.Grunnen til at myntene kan ha verdi, er at det finnes mange tusen myntsamlere i Norge som ønsker å øke sine samlinger.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five