Helårs reiseforsikring er smart

Kari og Ola Nordmann reiser mer og mer. Ekstra viktig er det å være godt forsikret når du er utenfor EØS- området (utenfor Europa). Velger du helårs reiseforsikring, kan du spare penger og slipper å tenke på å tegne forsikringen hver gang.
Stadig flere velger helårs reiseforsikring for seg og hele familien. Da slipper du å kjøpe reiseforsikring for hver enkelt reise og du skal ikke reise mye før det er klart økonomisk lønnsomt å ha helårs forsikring.

For det er svært viktig at du har en gyldig reiseforsikring når du er på ferie. Særlig er det viktig hvis du skal til utlandet. Det kan bli en katastrofe for deg, dersom du ikke er forsikret og du blir robbet eller skadet i utlandet. I verste fall må du ut med millionbeløp hvis du blir alvorlig skadet og må opereres på et sykehus i utlandet. Dessuten kan hjemsendelsen bli veldig dyr.

Derfor er det et godt råd å ha helårs reiseforsikring. Du skal ikke reise mange gangene før det lønner seg økonomisk og ikke minst – du trenger ikke huske på å tegne ny forsikring hver gang. Betalingen er bare en gang i året.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five