HER FÅR DU VITE OM AFP

Av Carsten O. Five Politikerne snakker stadig om AFP (avtalefestet pensjon), men hva er det, og kan du ha rett til det?
AFP er en kjempefin pensjonsordning for enkelte grupper. Du må være over 62 år for å kunne ta ut AFP. Særlig er AFP gunstig hvis du kombinerer det med 60 % eller 80 % jobb i tillegg. Da får du nesten like mye i inntekt som om du hadde 100 % jobb. 

Vil du vite mer: Ringe til et kontor i Oslo som heter ”LO-NHO-ordningene” på telefon 22 98 98 00. Der vet de alt du trenger å vite om AFP-ordningen.           

For mange som ikke er knyttet til AFP-ordningen, er det mulig å knytte seg til denne dersom de bytter jobb noen år før de fyller 62 år, til et arbeidssted som er innenfor AFP-ordningen. Da kan de eventuelt få glede av tidligpensjoneringen fra fylte 62 år de også.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five