HER FINNER DU PENGER

Av Carsten O. Five Er du ung, har dårlig råd og eventuelt er under utdannelse? Da bør du skaffe deg eller låne "Legathåndboken" - den er en ufattelig kilde til penger og støtteordninger - særlig til folk under utdannelse, men også for andre.
Her kan du få navn og adresse til ca 2 300 stipendier, legater og andre støtteordninger. Et stipen der en gave som normalt er skattefri. Dette er til utdannelse, sosial hjelp, forskning, idrett, kultur og mange andre formål.  

I boken finner du adresser, søknadsfrister og krav til søkerne. Det finnes også oversikt over stipendier for dem som skal studere i utlandet.  

Alle som har bruk for litt ekstra pengestøtte, bør skaffe seg boken eller eventuelt låne den og søke på så mange stipender som mulig. Hele tiden bør studenter har søknader om stipendier liggende inne.  

Her er det et hav av mer eller mindre ukjente poenger som det gjelder å øse opp av.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five