HUSK Å FORSIKRE UNGDOM MOT UFØRHET

Av Carsten O. Five Dersom ungdom blir varig uføre kan de ende som minstepensjonister resten av livet. derfor er det svært viktig å forsikre dem mot uførhet. Her et konkret eksempel:
– Jeg har hatt en barneulykkesforsikring for min datter i alle år. Nå er hun over 20 år og holder på med utdannelsen sin. Men etter at hun er blitt 20 år er det ikke mulig å ha en barneulykkesforsikring på henne lenger.

            Bør jeg derfor tegne en livsforsikring på henne i stedet? Skulle hun bli ufør vil hun jo få det trangt økonomisk.  

Svar: 
– Det kan være klokt å tegne en livsforsikring for datteren din dersom du ønsker å trygge henne økonomisk i årene som kommer.

            En livsforsikring er betydelig dyrere enn en barneulykkesforsikring, men dersom du ønsker å sikre datteren din spesielt godt økonomisk, er det en god ide.

            Datteren din bør først og fremst være dekket ved uførhet gjennom livsforsikringen. Det er særlig i de første årene etter at hun er fylt 20 år og ikke kan være dekket av en barneulykkesforsikring, det er viktig å forsikre den unge med en livsforsikring. Skulle katastrofen være ute og din datter bli ufør resten av livet, vil ikke penger kunne rette opp uførheten, men det vil som regel være godt å få noen kroner ekstra utover det man får fra det offentlige.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five