IKKE BLI LURT AV PENGEPYRAMIDER

Ved jevne mellomrom spretter det opp pengepyramider som paddehatter. De kan se uskyldige ut. Men hold deg lagt vekk. Det finnes ingen veldig enkel vei til rikdom.
Dessverre er svært mange norske kvinner og menn lurt trill rundt i forskjellige former for pengepyramider de siste årene. Noen er blitt loppet for ufattelig store summer. Tilsammen kan det være snakk om milliarder av kroner nordmenn har tapt i ulike typer pyramidespill og tvilsomme aksjeselskaper. 

Men det virker som om hungeren etter lettjente penger er ustoppelig her i landet. Ved jevne mellomrom spretter det frem nye pyramidekonstruksjoner skapt av kyniske luringer, som bare lages for å vri enda mer penger ut av dem som allerde har tapt – og andre som skal bli lurt. 

Mange lokkes nemlig med at – dersom du har tapt på den forrige pyramiden:  Skynd deg å bli med i denne nye pyramiden. Da har du en kjempesjanse til å få igjen pengene du har tapt, og kanskje få enda mer penger tilbake – dersom du er tidlig ute. Det er nemlig de som kommer inn i pyramiden først, som har sjansen til å gjøre store penger på andres dumskap. 

For det første er opplagte pengepyramider forbudt i Norge. 

Ikke hør på dem som forsøker å lokke deg med i de nye pyramidene. Sjansen for at du går på en ny smell er ufattelig stor. 

Skjønner du ikke hvordan pengene tjenes i et pyramideligne selskap eller konstruksjon, hold deg langt unna. Særlig hvis det er en stor pengesum for å komme med i pyramiden og virksomheten er basert på rask vekst og hard rekrutering. Da kan du regne med å bli lurt. 

Da er det mye bedre å spare langsiktig i aksjemarkedet, enn å tape penger på en ulovlig pyramide. 

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five