IKKE BRUK TUSENER PÅ DYRE TRENINGSSENTRE – FÅ GRATIS TRIM

Hvorfor betale tusener av kroner i året for å trene på private helsestudioer, når du kan få like god trim for nesten ingen ting gjennom et bedriftsidrettslag?
Mange – særlig unge betaler tusenvis av kroner i året for å trimme og trene i private helsestudioer. Ofte betaler de alt selv også.
 
Men du kan få akkurat like god trim når du benytter deg av tilbudet som for eksempel bedriftsidrettslaget kan gi.

På mange arbeidsplasser finnes det et tilbud om sport og trim gjennom bedriftsidrettslaget. Sjekk hva som finnes på din arbeidsplass. Finnes det et idrettslag, sjekk om det er et tilbud som passer dine inteesser.
 
Dersom det ikke er den sportsgrenen du ønsker – det ikke finnes noe vanlig mosjons- og treningtilbud som du ønsker – start en underavdeling med deg selv og de du måtte greie å få med.
 
Det fantastiske med bedriftsidrett, er at bedriften gjerne betaler så å si alle utgifter, uten en helt beskjeden eganandel. 
 
Dermed kan du få nærmest gratis halleie, gratis treningsopplegg, gartis betaling til trenere, gratis drakter og utstyr osv, som egentlig kan koste mange tusen kroner tilsammen.
 
Det utrolige er også at dette er helt skattefritt! Og det er hyggelig å drive sport og trim sammen med arbeidskamerater. Et godt sportsmiljø er også godt for miljøet i bedriften.
 
Både bedriften og samfunnet ønsker at du skal holde deg i god form. Derfor er det vanlig at bedriften støtter sterkt opp om dette både moralsk og økonomisk.
 
Tak kontakt med bedriftsidrettskretsen der du bor og be om hjelp til å starte det du er interresert i. Der får du normalt veldig god hjelp.
 
Du kan få noen av de samme tilbudene gjennom de vanlige idrettslagene, men da koster det deg fort mer i medlemskontingent og privat utstyr.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five