KJØP EKTE DIAMANT TIL HALV PRIS

Det er ikke lenge igjen til jul. Hva med å overraske kjæresten med en ekte diamantring i år. Følger du vår oppskrift kan du kjøpe en ekte diamantring - TIL HALV PRIS!
Du kontakter en brukthandel – som kjøper og selger brukte smykker. 

Finn en diamantring som passer din privatøkonomi og som du er sikker på kjæresten vil være veldig glad over å få. Hos bruktbutikkene selges normalt smykker og diamanter til halvparten av den prisen du må ut med for et helt nytt smykke hos en gullsmed.  

Siden diamanter varer evig – er det ikke mulig for vanlige folk å se at diamanten har sittet i en brukt ring.  

Når du har kjøpt diamantringen hos en brukthandler og hvis selve ringen er litt slitt og gammel, gå til en vanlig gullsmed og be hun eller ham sette diamanten inn i en helt ny innfatning. Det koster noen kroner – men ikke mye sammenlinet med selve diamanten…. 

….. Så vips har du en vakker diamant i en helt ny ring … omtrent til halve prisen av det du må ut med hos en gullsmed. Eller rettere du får en dobbelt så stor diamant ved å følge vår oppskrift, fremfor om du kjøper en helt ny hos en gullsmed. 

Husk kvinner elsker diamanter! Hun glemmer deg aldri for dette.

For å være helt siker på at du ikke blir lurt, kan du også taksere diamanten før du gjør det endelige kjøpet hos brukthandleren.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five