Kjøp sølv og gull til halv pris

Norske gullsmeder har vært utrolig ”flinke” til å holde høye priser på nytt sølvtøy og nye gullsmykker. Prisen er langt over metallprisen. Derfor er det en elendig investering å kjøpe varer hos dem.

            Kjøper du sølvtøy for 10 000 kroner hos en gullsmed, må du regne med at du ikke får mer enn ca 3 300 kroner hos en brukthandel, hvis du ønsker å kvitte deg med sølvtøyet. Ca 2/3 har du tapt. Brukthandlerne kjøper for ca 1/3 av nypris og selger ut igjen for halvparten av nyprisen. Forskjellen mellom 50 % av nytt og ca 33 % av nyprisen er det brukhandlerne lever av.

            Det finnes enkelte gullsmeder som selger med rabatter. Da gjelder selvfølgelig ikke disse regnestykkene. Det er kun ordinære sølv- og gullpriser dette gjelder for. Derfor bør du heller kjøpe hos en brukhandler – der får du sølv og gull til halv pris av det det koster hos en vanlig gullsmed.

 

 

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five