KREV NYTT SKATTEKORT HVIS DU OPPDAGER FEIL

Hvis du nettopp har kjøpt ny bolig og fått større boliglån – da skal skatten ned – fordi renteutgiftene dine øker og dermed rentefradraget. Har du kjøpt hytte – lånefinansiert – da skal også skatten gå ned på grunn av økte renteutgifter for deg.  Det samme gjelder dersom du har kjøpt ny bil – lånefinansiert.  

Er du nylig skilt og blitt aleneforsørger – da skal også skattekortet endres. Har du skiftet jobb – og kanskje vil tjene mindre enn før. Da er det ekstra viktig å endre skattekortet.  

Det er viktig at skattekortet stemmer i forhold til din privatøkonomi og livssituasjon, ellers kan du få det svært trangt fremover – ved at det trekkes for mye skatt hver måned. Skjønner du at det trekkes for lite skatt i forhold til det som er riktig – er det også et argument for å få nytt skattekort.  

Du kan sende inn det vedlagte skjemaet for endring av skattekort som følger skattekortet – eller endre skattekortet på internett. 

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five