Lag festen med venner


Når du skal feire deg selv fordi du fyller et rundt år 40 – 50 – 60 – 70 osv kan det være en stor påkjenning både fordi arrangementet er stort – men også fordi det kan koste mange penger.

Syv av mine gode venner og jeg fylte det samme runde tallet i år. En av dem foreslo at vi skulle ta alle fødselsdagene og slå dem sammen til en stor fest. Det viste seg å være genialt. Vi laget en stor markering på et forsamlingssted som heter Afrika på Sagene i Oslo – det har både vært kirke, teater og forsamlingshus.

Hver fikk invitere 18 personer i tillegg til seg selv. Og så var det en del fellesvenner. Til sammen ble det 155 svært gode venner som holdt stevene til langt på morgenkvisten den kvelden og natten.

Prisen for hver jubilant ble bare på ca 10 000 kroner som dekket mat, servering, pynting og lokaler. Vi tok en beskjeden pris for drikkevarer. Det synes gjestene var helt i orden. Vær klar over at skal du selge drikkevarer selv om det er et lukket selskap, må du ha skjenkebevilling fra kommunen. Men i Oslo koster det bare 250 kroner.

Vi hadde en strålende felles underholdning. Men satt forbud om taler til den enkelte og forbud mot gaver. Ellers hadde det blitt det komplette kaos.

Når åtte går sammen med gode venner blir det mye letter å arrangere. Det er mange hender og hoder til å planlegge, pynte og rydde. Og ikke minst – du kan feste sammen med enda flere venner enn du ellers maktet – både av hensyn til lommeboka og størrelsen på arrangementet.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five