LAVERE BOLIGRENTE I ANNEN BANK?

Kommentar.no - Carsten O. Five Det er forskjell mellom bankenes boliglånrente. Det er ingen grunn til at du skal holde fast ved en bank som har en høy rente. Er du misfornøyd med banken du har;  her er oppskriften for lavere rente:
Du bør ta kontakt med to – tre andre banker som har lavere boliglånsrente enn den renten du har på ditt boliglån. Husk at det er viktig å sammenligne den effektive renten – det vil si renten inklusive alle gebyrer. På nettet finnes mange rentesammenligninger i banker.

            Når du har funnet frem til hvilke banker som har de laveste effektive rentene på boliglån, bør du be om tilbud fra disse bankene.

            Med disse lånetilbudene bør du kontakte den banken du nå har lånet ditt i og be om at de setter ned renten på ditt boliglån.

            Får du ikke satt ned boliglånsrenten, bør du vurdere å flytte boliglånet til en ny bank. Er renteforskjellen stor nok, vil det lønne seg selv om det er noen utgifter og gebyrer forbundet med flyttingen.

Det kan være nødvendig å ta en ny takst på boligen din for å få lavest mulig rente. Boliger har steget mye i verdi de siste årene og dermed stiger sikkerheten for lånet. Det kan også gi deg lavere rente.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five