LEIE SOMMERHUS I UTLANDET: NÅ HASTER DET

Av Carsten O. Five Nå haster det veldig med å gjøre en avtale for sommeren. Det er blitt svært populært å leie i utlandet - særlig i Syd-Europa - derfor er det utrolig viktig å være tidlig ute, ellers er svært mye leiet bort. Dessuten kan du fortsatt få billige flyreiser i ferien, hvis du er rask. Slå til med en gang før alle fly er fulle.
Både når du skal leie bolig og kjøpe flyreisen; bruk internett, se på mange forskjellige tilbud. Start gjerne fra en av de viktigste startsidene. 

Husk også at leieprisen er slettes ikke så høy som i syden både i Danmark og Sverige, selvom levekostnadene ikke er så mye lavere der enn i Norge. Men du er ikke så sikker på at det blir varmt og godt vær der, som i Syd-Europa. 

Veldig mange nordmenn vil nemlig til Syd-Europa for å få det varmt.  Det har vært en voldsom vekst de siste årene av nordmenn som ønsker å leie i Syd-Europa. Her er leieprisene også meget barske i den norske fellesferien. Men det er litt billigere å leve der sammenlignet med Norge. 

Men du kan også velge blant spesielt billige land som Bulgaria, Portugal, Kroatia eller Tyrkia.  Her er det også  mye billigere å leve enn i Norge og fortsatt ikke så dyrt å leie. 

Det viktigste er å planlegge nå, ellers kan det være vært vanskelig å finne noe som passer og å få billig flybillett til turen. 

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five