LESERBREV: – TUSEN TAKK FOR SKATTETIPS

Saken er: Min mann og jeg kjøpte i 1998 et hus, som vi valgte å leie ut med tanke på å flytte dit når barna var ute av redet. Men, i 2002 døde min mann brått. 

Leiekontrakten på huset var til 1.aug. 2004. I og med at hele mitt liv ble snudd opp/ned, kunne jeg ikke tenke meg å flytte dit, og valgte å selge huset uten å ha bodd der. Mange gode råd fra venner og kjente, m.h.t. at Staten skulle ha sin skatt av fortjenesten, rokket ikke ved min instilling om at her skulle huset selges og staten fikk ta sitt.  

Men så – her kommer du inn i bildet.  I bilen hjem fra jobb hører jeg alltid på P4, og der har du innslag om skattetips. Denne dagen var tema, salg av bolig uten å ha bodd der. Du refererte til Brukshindring. Det var få dager før fristen om klage på skatten utløp, og jeg hadde allerede fått mine flere hundre tusen i skattesmell, noe jeg var klar over at jeg ville få.  

Brev ble sent til ligningskontoret, med ref. til Brukshindring, og for å gjøre saken kort GODKJENT!   Jeg fikk pengene tilbake, og det hadde klart stor økonomisk betydning, da jeg regnes som «ung» enke 54 år.   Hadde ikke jeg tilfeldigvis hørt på P4 den dagen, hadde ikke dette skjedd. Jeg visste ikke at det gikk an å søke vedr. brukshindring.  

Derfor, TUSEN TAKK FOR DINE SKATTETIPS.

 
Hilsen fra
Grete Mathisen

 

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five