job-seekers-vacation

Lett å bli lurt i Syden

I den senere tiden er det dessverre kommet frem enkelte skrekkhistorier om nordmenn som er lurt når de har forsøkt å kjøpe bolig i Syden.

Enkelte har tapt store summer. Derfor: Bruk alltid en norsk godkjent eiendomsmegler hvis du skal kjøpe Sydenbolig.Er du sikker på at du har funnet ditt drømmeområde og at du ønsker å kjøpe bolig i Syden: Ta kontakt med en norsk eiendomsmegler i Norge, som kan bistå deg med kjøpet. Hun eller han må ha bevilling (være godkjent) av det norske Finanstilsynet. Da må vedkommende nemlig stille en garanti på 30 millioner norske kroner for å dekke eventuelle feil eiendomsmegleren kan gjøre.Det er mye lettere å gå til sak mot en norsk eiendomsmegler enn en i utlandet. Er du usikker på om megleren er godkjent av Finanstilsynet – ring til Finanstilsynet og spør om megleren er godkjent her i Norge.

Sett så opp en liste med seks, syv punkter for hva slags type bolig du er på jakt etter. Be eiendomsmegleren ta deg med på en visningstur til boliger med de kvaliteter du ønsker, i området du har valgt ut. Eiendomsmegleren bør lage en slik tur i samarbeid med lokale meglere, som finner frem til de ulike prosjektene.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five