savings-account-piggy-bank

Nå er det årets billigste sydenturer

Du kan få en flyreise til Syden for under en tusenlapp turretur. Flybillett og hotellovernatting i en uke med enkel standard går for rundt totusenlapper. Men en charterreise til et noe bedre hotell går for omtrent tre tusenlapper.

Gjennomsnittsprisen for en ukes charterreise ligger ellers på omkring 6 000 kroner, så dette betyr omkring halv pris nå i desember. Priskuppet gjelder bare frem til midten av desember. Etter det stiger prisene igjen på grunn av juleferien.

Det finnes mange nettsteder du kan bruke for å finne de billige reisene. Charterselskapenes egne nettsteder har gjerne de mest oppdaterte tilbudene.

Og jo raskere du kan pakke kofferten, jo billigere kan det bli. De beste kuppene gjør du om du kan reise samme uke som tilbudet blir annonsert. Har du ferie til gode og ønsker deg bort fra regn og kulde her, nå har du sjansen til en skikkelig billigtur til Syden.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five