Nå kan du gjøre B-vare kupp

Er du på jakt etter en ny TV, bærbar PC, GPS, CD-spiller eller DVD-spiller osv har du store muligheter nå. Er du heldig kan du få en helt ny og feilfri vare til omtrent halvparten av prisen. Men det kan være smart å være raskt ute.

 

Også sportsutstyr kan du enkelte ganger kjøpe som B-vare. Ikea tar også tilbake møbler som folk ikke er fornøyd med og selger det ut igjen billigere enn for nytt.

 

Og det er ikke bare nå etter jul du kan få kjøpt B-varer. Enkelte butikker selger også ut gjennom året helt nye B-varer som for eksempel har en liten skrape eller ripe, eller fordi varene har fått en bulk under transport. Dette kan gjelde for vaskemaskiner, kjøleskap, frysere, komfyrer osv. Normalt er det den samme garantien for en B-vare som en helt ny.

Er du på jakt etter en slik B-vare. Sjekk på nettet hos de aktuelle butikkene og eventuelt ta en ringerunde for å finne frem til de beste tilbudene.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five