Nå kan du gjøre ditt livs stor reise

På grunn av finanskrisen har mange hoteller verden over satt ned prisene. Også cruiseselskapene har satt prisene ned.

 

For å lokke til seg turister har Frankrike senket momsen på restauranter fra 19 til 5,5 prosent. Og Tyskland har besluttet å redusere momsen på overnatting til syv prosent.

 

På grunn av stor konkurranse i luften er flyprisene fortsatt svært lave til mange destinasjoner. Internett har gjort det meget lett for deg å finne de laveste prisene. Men det er ikke sikkert selskapene kan ha så lave priser i all fremtid.

 

På tross av en ørliten renteoppgang fra Norges Bank for kort tid siden, er fortsatt renten i Norge ekstremt lav. Det betyr at alle med gjeld har det romsligere nå enn for noen å siden. Men vær forberet på en viss renteoppgang i løpet av de nærmeste årene.

 

Mange har også hatt en god lønnsøkning de siste årene.

 

Derfor: Nå er tidspunktet inne for å gjøre de store reisene til utlandet, hvis de står høyt oppe på ønskelisten. Gi turen for eksempel i julepresang til deg selv og familien. Dersom du også greier å ta turen utenfor de største høytidene, er prisene ekstra gunstige.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five