Ødelagt flyreisen på grunn av streik?

:

Du kan få igjen pengene du har betalt hvis flyet du skulle reist med ble kansellert på grunn av streik. Da kan du kreve at flybilletten refunderes, eller du kan bli ombooket til første ledige avgang til samme reisemål. Du kan også velge å reise på et senere tidspunkt, så lenge det er innenfor samme prisklasse på flybilletten.

Har du bestilt chartertur og flyreisen ble kansellert på grunn av streik, får du igjen hele beløpet. Eller du kan få bookke om til en tilsvarende reise på et senere tidspunkt. Dette tilbudet må være innenfor samme prisklasse. Tar du imot en pakkereise til høyere pris, må du normalt selv dekke mellomlegget. 

 

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five