OLJEFEBER PÅ BØRSEN

Oljeeventyret på Oslo Børs ser ikke til å ta ende. Oljeaksjer og Oslo Børs går bare opp - opp -opp. Alle som har vært med de siste årene har tjent megt store penger. Hva gjør du nå?
Skal oljeeventyret bare fortsette? Skal du kaste deg på Hydro eller Statoil nå? Eller er nivået for høyt?

Så lenge oljeprisene er høye og Kina og USA etterspør olje som bare det, ser det ut til at oppgangen kan fortsette en stund fremover.

Men før eller senere kommer det en reaksjon. Den kan komme fort og være brutal for alle som ikke kommer seg ut av askjene i tide.

Er du likevel ikke skvetten og er villig til å ta litt risiko, kan det fortsatt være penger å hente ved å kaste seg på en eller to oljeaksjer på Oslo Børs. Men sørg for å ha retretten klar, dersom det skjer et fall i aksjen. Ikke lån store summer og sett i oljeaksjer. Det er risikosport som bare det.

Har du imidlertid oljeaksjer og har hatt dem i lengre tid. Da er det kanske ikke så dumt å ta noen gevinster, selvom toppen fortsatt kan være lengre fremme. Men ingen blir fattig av å ta gevinster.

Sparer du imidlertid jevnlig i aksjefond og ikke trenger pengene i de nærmeste årene, kan du likevel fortsette å spare. Da får du med deg både topper og bunner. 

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five