OSLO BØRS: VÆR FORSIKTIG

Det svinger kraftig ned og opp på Oslo Børs for tiden. Det er vanskelig å vite sikkert hvor børsen skal  - på kort sikt. Ikke ta for stor risiko - ihvertfall ikke med lånte penger. Sparer du langsiktig - forsett å spare. 

Det er meget spennende dager på Oslo Børs. Vi fikk en klar korrekjon for noen dager siden og så en kort oppgang. Dagene fremover blir veldig spennende for hvilken vei børsen skal gå – på kort sikt.

Dersom du er av dem som har tatt stor risiko og lånt mange penger som nå er plassert på Oslo Børs, er det all grunn til å vurdere om du skal ta gevinster og sikre deg. Eventuelt betale tilbake lånene og se hvilken vei børsen går.

Driver du aktivt kjøp og salg med aksjer – daglig – med egne penger, da er det heller ikke dumt å ta gevinster og se hvordan børsen utvikler seg. Men en viss andel av pengene bør du likevel ha på børsen. Den kan fortsette opp meget raskt. Mye vil være avhengig av oljeprisen.

Sparer du langsiktig i aksjefond – med faste beløp hver måned – fortsett sparingen som vanlig. Du kan glede deg over en meget lang oppgang på Oslo Børs. Det vil komme fall ved jevne mellomrom. Men på sikt lønner det seg å spare i aksjefond, fremfor å ha pengene i banken. Ihvertfall hvis du har fem års perspektiv på sparingen. 

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five