330

Penger å spare med bonuskort

For det kan nemlig være smart å ta med seg den bonusen og rabatten som et slikt kort gir. Du kan spare en del penger gjennom året.

Men ikke la deg styre av bonus- eller kredittkortet. Ikke kjøp mer enn du har behov for og ikke legg om et fornuftig kjøpemønster til et dyrere kjøpemønster, bare for å få en rabatt. Det blir dyrt.

For ikke å la seg styre av bare ett bonuskort, kan det være smart å ha flere slike kort.

Hvis du lurer på hvilket kort som passer for deg, så gjennomførte bladet Dine Penger en testet i fjor høst av 22 kredittkort. Kortene ble delt i to hovedkategorier: for den disiplinerte brukeren og kredittbrukeren. Den disiplinerte brukeren betaler regningen hver måned og utnytter ikke kreditten. Den andre – kredittbrukeren – benytter seg av lånemulighetene kortet gir og vil derfor være svært opptatt av renter og gebyrer på kortet.

Kortene er rangert etter hvor du får gode rabatter, hvor mange steder du får rabatt og lavest mulig rente og gebyrer på kreditten.

Du finner testen på www.dinepenger.no. Den kan være et godt hjelpemiddel til å velge det eller de riktige kortene som passer ditt kjøps- og lånemønster.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five