car wallpaper_black car-wallpapers

Press prisen alt du kan når du skal kjøpe ny bil

Renten er lav – og vil antagelig være lav også en stund fremover. Derfor kommer folks kjøpelyst tilbake.

Bilsalget går oppover. Men ikke hopp på det først og beste tilbudet.

Her er oppskriften på hvordan du kan presse ned prisen på en bil du skal kjøpe mest mulig.Bruk tid på selve kjøpet – lag en ”auksjon” blant bruktbilselgerne. Slik kan du også gå frem hvis du ønsker å kjøpe en helt ny bil:1. Bestem deg for hvilken bilmodell og type som passer din lommebok og ditt transportbehov.2. Sjekk ut tre – fire bilforhandlere som har en slik bil. Finn frem til en bil du vil ha hos hver av dem. Sjekk prisen hos hver av dem.

3. Fortell forhandlerne at du er interessert i å kjøp bil hos dem og be om et skriftlig tilbud med utstyr. Av de tre som er mest aktuelle – be dem taksere din bruktbil.

4. Når du får nettoprisen fra hver av forhandlerne, fortell dem hver for seg at du er interessert i å kjøpe bilen, men at du har et godt tilbud fra en annen selger. Be dem sette ned prisen ytterligere for å være med i konkurransen.

5. Se så hvem som kommer med lavest pris. Sett inn en ytterligere pruting hos ham eller henne. Det kan være du får med vinterhjul eller annet utstyr gratis, eller billig.

6. Ikke vær flau – klem til. Tru med å kjøpe en annen bil. Stå på til selgeren ikke har med å gå på. Han eller hun sier klar fra når salget ikke er interessant for ham eller henne lenger. Ingen selger biler med tap. Du kan spare mange tusen.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five