Protester mot politikerne: Kjøp julematen og julegavene i Sverige

Av Carsten O. Five Vær Harry: Julen gjør et grådig innhugg i din privatøkonomi. Vi kjøper mat, drikke og gaver som bare det. Forbruket og utgiftene øker dramatisk i desember måned, sammenlignet med alle andre måneder.
Men for å unngå å blakke deg helt – gjør julehandelen i Sverige. Dra med hele familien, venner og kjente og kjøp julemat og drikke til omtrent halve prisen i Sverige. Dette er også viktig fordi du som forbruker på den måten viser norske politikere at de fører en helt gal politikk, som fører til altfor høye priser i Norge. Harry turen er forbrukerprotest mot feilslått norsk politikk. Ikke ha dårlig samvittighet.

Mange andre varer er også billigere i Sverige; apotekervarer, barnetøy og utstyr, bildeler, møbler osv. Ta gjerne også service på bilen til omtrent halv pris.

Varene du kjøper i Sverige er vel så gode som de du får kjøpt i Norge og det er ingen grunn til å betale omtrent dobbelt pris i Norge.

Men det er ikke alle varer som er til halv pris, så det smart å sjekke prisene litt på forhånd.

For tiden koster en svensk krone bare 0,86 norske kroner, noe som betyr at harry turene har blitt betraktelig billigere i det siste. Da den norske kronen slet som verst, kostet en svensk krone 92 øre.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five