Råbillig ferie på Island

Av Carsten O. Five Synes du finanskrisen er så depressiv at du må reise bort noen dager?Da kan du kanskje velge reisemål etter hvor du får mest for pengene. Enkelte valutaer har falt svært mye i forhold til norske kroner i forhold til for ett år siden. Andre har styrket seg.
Mest får du for pengene ved å reise til Island. Islandske kroner har falt med 68 % i forhold til norske kroner på ett år. Du kan kanskje gi islendingene litt trøst også ved å reise dit som turist. De trenger all mulig støtte fordi landet nesten går bankerott. 

Nordmenn som reiser til Sør-Afrika vil nå oppleve at Sør-Afrikansk valuta her svekket seg med 14,8 % i forhold til i fjor. Men husk at det er meget høy kriminalitet i landet. 

Australia er også et godt reisemål. Valutaen deres svekket seg med 13,6 % mot norske kroner på ett år. New Zealand er også blitt billigere med 9,3 % 

Japan derimot er blitt enda dyrere og dyrt var der før også. Deres valuta har styrket seg med 32 % i forhold til norske kroner. Sveits er også blitt enda dyrere – valutaen deres er styrket med 18 %. 

Slovakia, Kroatia og Polen er blitt dyrere, men der var det billig før. Dyrere er det også blitt i EU og USA.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five