RÅSTERK KRONE: TA UTENLANDSTUREN I SOMMER

Hvis du har planer om å reise til utlandet, er denne våren og sommeren et meget godt tidspunkt.  

Den norske kronen har styreket seg godt i forhold til Euro. Det betyr at du får mer for pengene i alle land som bruker Euro som pengeenhet. Det er blant annet Tyskland, Frankrike, Italia, Spania, Irland, Finnland osv.  

Også i USA vil du få mer for pengene i vår og sommer, så lenge den norske kronen er så knallsterk. Men også i mange andre land – som i Midt-Østen og Fjerne Østen vil du få glede av at kronen er sterk.  

Det er særlig de store oljeinntektene og at prisstigningen er lav i Norge som gjør at kronen er sterk. Men det er høyst usikkert om vi kan ha en så sterk krone i altfor lang tid. En for sterk krone lager store problemer for industrien, derfor må nok myndighetene etter hvert svekke kronen.  

Derfor – har du planer om en tur til utlandet i vår og sommer – nå er det et meget gunstig tidspunkt. Du får mye for pengene. Dessuten er flyprisene fortsatt lave. Bruk også internett til å bestille hotell og flyreiser.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five