RÅSTERK KRONEKURS – FÅ OPPFYLT DE STORE REISEDRØMMENE

Kanskje kan du i nå få oppfylt de helt store ønskene du har hatt, om å få komme til reisemål du har drømt om hele livet. I tillegg er renten lav, så må du reise på krita, er det også veldig billig. Selvom du helst bør unngå å reise på krita.  

Sælig er det fristende å reise til Thailand, Singapore og Malaysia. Der er det blitt  billigere enn i fjor på grunn av sterkere krone. I tillegg er nok prisene satt ned lokalt på grunn av flodbølgekatastrofen.  

Men Mexico og USA er også billigere enn i fjor. Her får du mye for de norske kronene for tiden.  

Mer får du også for pengene i Tyskland, Frankrike, Italia og Portugal. Kronen har styrket seg mot euro, som disse landene bruker.  

Kanskje vil kronen styrke seg enda mer i tiden som kommer, dersom oljeprisene fortsetter å være høye. Men på mange måter har du en unik sjanse til å få oppfylt de store reisedrømmene nå, dersom du har råd og lyst.  

Bruk internett i planleggingen, kjøp flyreise og hotellopphold på internett. Da vil du normalt få de billigste prisene.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five