REISEFORSIKRING: HVA BØR DU VELGE?

Kommentar.no - Carsten O. Five Legg aldri ut på en reise uten å være godt forsikret. Både du, reisefølget og bagasjen må være forsikret. Blir du skadet i utlandet og ikke er forsikret, kan det bli en økonomisk katastrofe. Men skal du forsikre deg hver gang, eller bør du kjøpe helårsforsikring?
Det er ikke mange turene du skal reise før det lønner seg å kjøpe en helårs reiseforsikring. Prisøkningen fra en korttidsforsikring er liten, og du slipper å tenke på å kjøpe forsikring hver gang du skal reise.

            Selv om enkelte kanskje bare foretar én større reise i året, er mange ofte på helgeturer i Norge og det kan være godt å være forsikret da også. Her er det viktig å sjekke at reiseforsikringen dekker ditt reisemønster.

            Du bør også sjekke om du eventuelt får dekket reiseforsikring hos arbeidsgiver eller via et kredittkort, dersom du bestiller reisen med et kredittkort. Men da kan det også være deler av reisen som ikke blir dekket.

            Husk å sjekke vilkårene før du eventuelt kjøper en helårsforsikring; hvilken hjelp får du på skadestedet, hva er egenandelen osv.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five