Samboerfella

Av Carsten O. Five Dør din samboer arver du ingenting etter hun eller ham, dersom vedkommende ikke har satt opp testament. Da kan du bli kastet på gaten av arvingene.
Retten til å sitte i uskiftet bo er et privilegium som er forbeholdt ektefeller. Er du samboer må du finne deg i at arvingene kommer og foredlere arven etter din samboer. Da er det utrolig lett å gå i samboerfella. 

For at du skal få noe som helst etter din samboer, må hun eller han ha satt opp gyldig testament dør sin død. Ellers går hele arven til hennes eller hans arvinger. Mange samboere har opplevd at de er kastet på gaten og ikke fått en eneste krone etter sin samboer.

Har du spørsmål om denne tjenesten,
ring oss på 67 55 19 96, eller send en
mail: carsten@carstenfive.no

Ansvarlig utgiver: Godt Næringsliv AS
Ansvarlig redaktør: Carsten O. Five